Algemene voorwaarden


Aparte Kralen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59157313. Ons BTW nummer is NL 1789273775B01.

Adres: Dijkshoornseweg 29, 2635EJ Den Hoorn (Zuid-Holland)


Bestellingen
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvangt u van ons een factuur per e-mail. Wacht met de betaling tot u deze factuur heeft ontvangen! Krijgt u geen bericht, neem dan contact met ons op via info@apartekralen.nl. Als de producten niet op voorraad zijn, wordt u hierover voorafgaand aan de betaling geïnformeerd.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL33 RABO 0146429400 t.n.v. A. Verheul in Delft o.v.v. van uw naam en het factuurnummer. Is de betaling niet binnen 10 dagen na het bestellen bijgeschreven op de bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. Voor internationaal betalingsverkeer heeft u de volgende codes nodig: IBAN: NL23 RABO 0130 8896 95.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven worden de goederen binnen 3 werkdagen aan u verzonden. Dit is een richttermijn, u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Aparte Kralen is niet aansprakelijk voor geleden verlies door een verlate levering.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via PostNL. Aparte Kralen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via PostNL. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 8,60. De kosten voor verzending naar het buitenland kunt u opvragen via info@apartekralen.nl.

Verzendkosten
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Voor de verzendkosten hanteren wij de tarieven van TNT Post. Bij bestellingen binnen Nederland van € 100,- of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit geldt niet voor verzending buiten Nederland.

Aanbiedingen
De aanbiedingen van Aparte Kralen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons [apartekralen] via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht [3].
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant.
U ontvangt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen retour op uw bankrekening.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze
voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw
beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Dit geldt niet als u een deel van de bestelling retourneert (bijvoorbeeld 1 van de 2 kettingen). In dat geval worden de betaalde kosten voor verzending niet terugbetaald. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.

Niet tevreden?
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 14 dagen contact met ons op via info@apartekralen.nl. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2013 - 2022 Aparte Kralen / Andrea's Tafel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel