Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 21-12-2014 - Voor de tweede keer had ik de glazen mix besteld,ze...  lees meer
  • 19-11-2014 - Bedankt voor de wederom snelle levering en het leuke contact...  lees meer
  • 22-06-2014 - Hoi Andrea, dank je wel voor de snelle levering van...  lees meer
Plaats een bericht
Algemene voorwaarden


Aparte Kralen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59157313. Ons BTW nummer is NL 1789273775B01.


Bestellingen
Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvangt u van ons een factuur per e-mail. Wacht met de betaling tot u deze factuur heeft ontvangen! Krijgt u geen bericht, neem dan contact met ons op via info@apartekralen.nl. Als de producten niet op voorraad zijn, wordt u hierover voorafgaand aan de betaling geïnformeerd.

Betaling
Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL33 RABO 0146429400 t.n.v. A. Verheul in Delft o.v.v. van uw naam en het factuurnummer. Is de betaling niet binnen 10 dagen na het bestellen bijgeschreven op de bankrekening, dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn. Voor internationaal betalingsverkeer heeft u de volgende codes nodig: IBAN: NL23 RABO 0130 8896 95.

Levertijd
Zodra de betaling op de bankrekening is bijgeschreven worden de goederen binnen 3 werkdagen aan u verzonden. Dit is een richttermijn, u kunt hieraan geen rechten ontlenen. Aparte Kralen is niet aansprakelijk voor geleden verlies door een verlate levering.

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT post. Aparte Kralen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT Post. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen € 7,00. De kosten voor verzending naar het buitenland kunt u opvragen via info@apartekralen.nl.

Verzendkosten
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Voor de verzendkosten hanteren wij de tarieven van TNT Post. Bij bestellingen binnen Nederland van € 100,- of meer hoeft u geen verzendkosten te betalen. Dit geldt niet voor verzending buiten Nederland.

Aanbiedingen
De aanbiedingen van Aparte Kralen zijn geldig zolang de voorraad strekt.

Privacy
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. De persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Maat- en kleurverschillen
U dient rekening te houden met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke afwijkingen geven u niet het recht de ontvangst of de betaling van de geleverde producten te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld, de maat van het product staat aangegeven bij de productomschrijving.

Garantie
U kunt de producten binnen 7 dagen ruilen. U ontvangt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen retour op uw bankrekening. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

Niet tevreden?
Wij verzoeken u de geleverde producten zo snel mogelijk te controleren. Bent u niet tevreden, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op via info@apartekralen.nl. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)